28 de gener, 2008

FELIÇ ANIVERSARI


El temps passa; estones molt lentament i estones massa ràpid. Però quan et trobes un dia com avui i fas balanç dius...Ui que ràpid!!


Suposadament segons els sistema que tenim de mesurar el temps, que varen crear alguns "savis pensadors", avui compleixo 23 anys!!!!
Vaig nèixer un dilluns a les 22.20h per cessàrea. 3,5kg i 50cm; no està gens malament si teniu en compte lo petitona que som ara. M'agradaria poder recordar, encara que fos per un instant, el primer contacte amb el meus pares, la primera mirada, les primeres paraules que em varen dir, sentir les seves veus... Seria espectacular.


Només dir-vos que la vida ens sonriu a cada intant i que sovint estam tan immersos en les preocupacions i les desgracies que oblidam aquest petit detall. Que l'inesperat és l'espurna de la vida. Que la felicitat està entre nosaltres a l'abast de tothom. Que les coses senzilles solen ser les més planeres. I que sempre, sempre hi ha algun motiu per somriure.


Les espelmes estan apunt d'encendre's, la botella de cava a punt de destapar i les copes apunt per brindar.


Un dia com un altra...NO!! Per mi, NO!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El temps ens passa molt aviat i sobretot quan ens ho passem bé. Cada dia és especial, alguns de millors i alguns de pitjors però sempre hi ha un moment del dia que val la pena viure.

Avui segur que serà un dia molt especial per tu i espero que ho gaudeixis amb les persones que mes estimes.

MOLTS D’ANYS I FELIÇ ANIVERSARI

Anònim ha dit...

Nina!!!!!!!!
Ja t'ho vaig dir ahir vespre....MOLTS D'ANYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ho celebram en venir,eh????
Avui ha estat un dia PÈSIM x jo...s'exam...MOLT MALAMENT!!!
Som un desastre...i quan he sortit de fer-lo m sentit sa persona més estúpida del món. Que ho som de curteta!!!!! Però bé, no queda més remei que "apexugar" i demà dematí seguir amb sos altres...(encara que quan hi pens...m tiraria pes balcó!!!!!!!) Ojalà ja fossim dia 14!!!!!!!!
Tenc moltes ganes de festa!!! Encara que a n'aquest pas, igual tenc poc que celebrar....
Bé,com pots voure estic un poc catastrofista....esper demà aixecar-me positivitzada...que divendres tenc es proxim!!!!!
Reineta...esper que hagis tengut un dia fantàstic!!!!! I que t'hagin fet molts de regalitos!!!!!!jejeje
Mos veim...PRESTET!!!!!!!!!
Muaks,muaks,muaks....

L'espirga ha dit...

Mari!!!! No vull aquests ànims "por los suelos". Saps que ets una CRACK i una "SUPER WOMAN". Així que arromanguet ses mànigues i manja't el món. Que tremolin les fulles de l'examen quan el facis perquè arrassaràs. Sé que fa bon xerrar però saps que d'alguna manera t'entenc. El més important per tenir bons resultats es...UN AUTOESTIMA BEN ALT!!! Un petonàs ben gran i...SORT!!!