19 de gener, 2008

Un estiu per no oblidar


No puc negar-vos que l'hivern m'agrada molt. Penso que és un bon temps per a les reflexions i per aclarir les idees. I també per a la tassa de xocolata calenta i la coca de nadal. Umm... exquisit!!!
Però, aquelles nits d'estiu que ens ho passavem tant bé, tampoc me desagraden. I és que aquestes nits tenen un encant especial, on de sobte es desperten el sentits i la música et corr per dintre fent del teu cos una dança. Però, ben bé, el seu encant es deu a la grata companyia. Què faria jo sense vosaltres, estimades amigues?
Vos desitjo molta sort i ànims!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

change the super celebrity life!!

korea casino

Anònim ha dit...

Ei reineta!!!!!!!!!!!
Gracis per aquest lloc a nes teu espai... Agrada i ajuda molt voure que encara que no sigui per aqui, hi ha moments en que me faig present dins es capet de sa gent...
Realment, estiu FANTÀSTIC! Esperem que tot lo que vé sigui igual o millor. Que son temps per disfrutar de totes ses coses que, mal pareixin insignificants per altres, a noltros mos omplen.
Per moltes més festes, sortides, sopars, dinars, dies de compres...i de desicions trascendentals com: quines sabates m pos? i de joies? ses calces negres o color carn? jejeje Sense deixar de banda ses dosis de torradora que ens hem injectat aquest Nadal!!!! ;) (Nadal MEL també...)Perquè tot això no acabi MAI.
Res nina, vaig a seguir amb s'estudi...que ara, venen temps de guerra x jo!!! Xò...SOBREVIVIRÉ!!!! Esper....
Dia 14 horabaixa me tens per allà. Molts i molts de besitos des de s'exili!!!!!!!!!