04 d’octubre, 2008

"Las personas muy mentales cansan i las muy emocionales desgastan"


He de dir, amb la caiguda de les fulles de la tardor, que la tempesta emocional ja ha passat i que l'insomni es va solucionar canviant de lloc.

L'altra dia, magazin en mà, veig un article titulat: "Domar las emociones". I jo, devota incondicional del sistema emocional, vaig llegir atentament aquell caramull de paràgrafs tan interessants.

I reflexionant sobre aquelles paraules... possiblement val la pena cercar els sentiments que s'amaguen darrera les explosions emocionals, de tal manera que poguem viure les coses de la forma més autèntica possible, sent conscients de qui som i què volem.

Així que quan veig un infant fent una rabieta als seus pares, pens que a darrera s'hi amaguen sentiments no descoberts que possiblement siguin els detonants de la rabieta. 




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Reina, això està super bé, m'ha agradat m'han agradat moltissim ses teves reflexions.

mil besos amb pessics.

L'espirga ha dit...

M'agrada que t'agradi. Esper d'ara endavant aquest petit blog ocupi una estoneta dels teus moments i sigui enriquit pels teus comentaris.

Petonets.

lacuisinedemaga ha dit...

Neliiii! M'agrada molt aquest "blog". Com es nota que ets una persona sensata i inteligent...
I també m'agraden aquestes converses que tenim qualque dia, i que me diguies que us ho passau bé mirant es meu blog.

Una besada.

Mag

Anònim ha dit...

Gràcies per tornar a començar a escriure al Blog. Els teus lectors addictius necessitaven que el blog s’actualitzés. Poder tornar a llegir aquets relats, llegir l’encant de les teves paraules, escoltar les teves reflexions i expressar els teus sentiments, fan que siguin una delícia per els nostres ulls.

Gràcies, i pel goig dels teus lectors no ens abandonis...

L'espirga ha dit...

Estimat anònim no sé que dir davant aquestes paraules tan boniques. Però aquest blog és pobre de comentaris i això m'entristeix.

Salut i força. Per cert, felicitats pel teu Home de Ferro.

Anònim ha dit...

Estimada espirga. Saps que la fluidesa del teu vocabulari pot omplir pàgines i mes pàgines. Basta que projectis el que pensa el teu cervell i veuras a on arribarà aquest interessant blog.

Enhorabona!!